sobota 25. dubna 2009

první dotaz :-)

Nazdar lidi, tak jaký byl dnešní trénink? Doufám, že jste pořádně zatrénovali :-) Kdo by měl pocit, že by si chtěl zlepšit svůj osobní výkon v plavání na 100m z Vánoc, tak kdykoliv může. Aspoň uvidíme, jestli mají tréninky vůbec nějaký vliv na výkonnost.

5 komentářů:

  1. Čau:-)ja bych začal vice hrat podvodní hokej velice mě to baví a chtěl bych se vněm zdokonalit:-)je to príma švanda:-)i když mám odřené klouby tak je to super:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to každopádně dáme, musíme ještě vymyslet, jak udělat druhou branku - ta jedna je jasná, žebřík se schůdky, ale pořád nevím jak tu druhou. Kdyby tě něco napadlo, tak sem s tím a můžem to zrealizovat. Pozdravuj taťku a Alču :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem rád, že je o "unterwaser" hokej zájem, určitě není problém ho hrát na každém tréninku. Musíme něco vymyslet s těma rukavicema ať nemáme odřený klouby...myslim, že jednoduchý rěšení by byly bavněný rukavice namočený v gumě, prodávají se na zahradní práce atd. a popř. pod ně neoprenový rukavice, proti sekání. Zkusím je sehnat a vyzkouším hned jak se zas objevím na tréninku...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, sobotni trenink byl standartne dobry, kazdy odtrenoval v pohode, ale na hokej nas bylo malo (12 celkem) a bez rukavice to skutecne nejde. A myslim ze staci i jakakoli pletena.

    OdpovědětVymazat
  5. tak jak to tady čtu, tak nevím jestli máme v klubu masochystu nebo opravdového nadšence ;) Ale musím se přiznat, že mě to taky baví a těším se, až si pořádně zahrajeme přes celý bazén.

    OdpovědětVymazat

Klub potápěčů Zábřeh - kontakt

KLUB POTÁPĚČŮ ZÁBŘEH na Moravě, IČO: 65496523 Kontaktní adresa:  Petr Tureček - předseda, Šternberská 1275, 783 91 UNIČOV, m: 721103894, 6...