středa 7. dubna 2010

Report Výkleky

jen ilustrativně a krátký komentář: I přes nevlídné velikonoční počasí nás pár dorazilo v 10:00 na parkoviště u Výklek. Hurá do neoprenu, někteří rychleji, někteří pomaleji (v závislosti na tréninku a tělesné teplotě) a rychle do vody. Viditelnost docela kvalitní, na české poměry určitě, teplota kolem 7°C - paráda. V 5mm oblecích radost se potápět. Vymrzli jsme pěkně, ale aspoň máme letošní první zářez - nepočítaje návštěvu teplých zahraničních vod :-) Ti, co nešli do vody, dělali kvalitní podporu ze souše, někteří testovali nejen potápěčskou, ale také lovící techniku a vybavení.
Všeho všudy se nás sešlo víc (slovy 8 kusů lidstva) něž bylo stupňů ve vodě (7°C), takže dobrý poměr. Doufám, že tento poměr větší než 1 nám vydrží i v letních měsících, kdy je voda u poznání teplejší --> bude nutná i větší účast :-)

Mějte se fajn. VláĎa

5 komentářů:

  1. Vidím,vidím-fotky z Výklek neklamou- čepice, zimní bundy.čaj s rumem/ nebo rum s čajem?/. Prostě jediný hnusný den mezi spoustou pěkných. Ó, jak mi bylo dobře v posteli.... ...Zároveň škoda z akce, na kterou se člověk těší a takový je výsledek.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak abyste si nemysleli, že se u vody velikonočně chlastalo (bylo kafe bez rumu), tak přidávám i fotky dvou ze 4 potápěčů. A heč, udělali jsme ponor 52 minut. Počasí bylo hnus, ale pod vodou neprší a taky nejsme z cukru!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Počasí nebylo nic moc, ale zato ponor se obzvlášť vydařil.Nečekal jsem , že někdo půjde do vody.A nakonec 2x free a s Petrem bezva ponor. Zázemí bylo taky super.
    Roman

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že jsme nevzali foťák do vody, byly by důkazní materiály. Spekulantům by spadla čelist ... Tak snad příště, zkusíme zajist lepší počasí pro méně otužilé a taky ohřát vodu. Každopádně takovouhle viditelnost už letos těžko zažijeme ať na Výklekách či někde jinde :-) Majte sa

    OdpovědětVymazat
  5. Přeně jak psali kluci, nad vodou hnus, pod vodou jedna velka parada!!! Viditelnost super, krasne cira voda, spící rybicky, zadny řasi atd. I na free se v te 7° vode dalo vydrzet 45 minut. Tak doufam, ze se nas priste sejde vic ... ČAAOOO

    OdpovědětVymazat

Klub potápěčů Zábřeh - kontakt

KLUB POTÁPĚČŮ ZÁBŘEH na Moravě, IČO: 65496523 Kontaktní adresa:  Petr Tureček - předseda, Šternberská 1275, 783 91 UNIČOV, m: 721103894, 6...