pátek 12. listopadu 2010

Dotaz na ITveřejnost

1. Důležité - Pro zlepšení komunikace a informovanost marně hledám nějaký PC (webem, mailem ...) prostředek jak rozesílat hromadně a zdarma SMSky členům KPZ do všech sítí. Do O2 to už umím i z MS Outloku či webu a proto ti někteří u O2 krátké info už dostávají. Takže bych vás chtěl požádat, jestli tady není někdo, kdo si s tím ví rady. Nerad bych zůstal pod vodou v hluboké nevědomosti, tak jestli je to možné. Odesílání jednotivých SMSek přes web bránu znám ale to by se jeden upsal či ukopíroval (NE). Přes http://www.brana.cz/, portal T-mobile a Vodafone to znám.
Zatim testuji TRECA.CZ tak se nahodou nedivte.
2. Objevil jsem nějaké nové knihy o potápění, tak sonduju jestli by byl zájem. Jedná se o:
Fotografování pod vodou, Určovací příručka - Karibik, Potápění k vrakům, Průvodce lokalitami a další nebo taky http://www.levneknihy.cz/ (hledej potapeni). Tak dejte vědět zda je o něco z toho zájem. Nechci to kupovat jen podle mne.
3. Doplněna knihovna - soupis knihovny je taktéž aktualizován.

2 komentáře:

  1. www.Treca.cz se zatim osvědčila. Tak se nedivte mým SMSkam. Kdyby někdo potřeboval posilat větší množstí SMS, mohu jen doporučit. Je to ZADARMO!

    OdpovědětVymazat
  2. Me SMS s informacema chodej, takze potvrzuju ...

    OdpovědětVymazat

Klub potápěčů Zábřeh - kontakt

KLUB POTÁPĚČŮ ZÁBŘEH na Moravě, IČO: 65496523 Kontaktní adresa:  Petr Tureček - předseda, Šternberská 1275, 783 91 UNIČOV, m: 721103894, 6...