pátek 13. května 2011

Expedice Leštinka 2011

Takže to vypadá, že i letos se Klub potápěčů Zábřeh na Moravě zúčastní letní akce Leštinka. Zvolili jsme datum všem vyhovující 19., 20., 21. srpna 2011. Všichni potenciální účastníci vědí, že je třeba zaplatit zálohově ubytování na 2 noci 500Kč organizátorce tohoto soustředění Jarmile Králové a to do 25. dubna 2011. Obratem jak bude minimálně 12x 500Kč vybráno, bude termín rezervován a nevratně zaplacen ve výši 6000Kč. Na Leštince určitě uvidíme spoustu podvodních atrakcí pro potápěče - skanzen, lachtan, štiky, sumec, jeseter, ohromní kapři, keson... Lokalita je vhodná i pro nepotápěče - krásná příroda, lomy v okolí... Zdeněk Vicenec co by referent přes počasí slibuje slunečno, teploty budou stoupat ke 30 stupňům Celsia. Karel Král - organizátor stezky odvahy slibuje divoké chrochtající kance, tajemné světlušky a hvězdnou oblohu. Marcelka Turečková bude zdravotník, Veronika Vicencová poradce přes výživu. Nafoukání lahví před odjezdem zajistí Petr T. atd... Každý musí zastávat nějakou funkci - to znamená - napište prosím co si zbylí účastníci berou na starosti... Už se těšíme !!!
Přihlášení: 4x Králi, 3x Viceneci, 3x Turečci+4x(nečlenové), 2x Oceli, 2x Helleři. Tak je nás zatím 14 přihlášeno, tak kdo bude další, ať můžem začít plánovat a chystat se? Červeně vyznačeno - zaplacena záloha á 5ooKč, 14 kousků zaplatilo, + 4x á 2ooKč, tak jedem! To znamená, že je nás skoro plná chata. Přestoto s náma můžou jet i další, buď se zmáčknem nebo stany pomůžou a společné prostory to jistí. A co zbytek členů, zase bude sedět doma?
Doplněno 8.6. - záloha za chatu zaplacena Jarkou a tím zarezervováno pro KPZ, +4x nečlenové (záloha složena u Honzy T.)

Doplněno po akci: Foto dokumentuje účast základní skupiny + ještě byl s námi Honza s Pájou a Roman s rodinou. Jeho fotky z podvody jsou na www.eyesdiver.cz . Moc se nám všem zadařilo a tak snad příště v plné sestavě. Taky musím prásknout na Vláďu a Honzu, že byli na Leštince už před námi s freedivery! Ostatní fotky z Leštinky a z výletu do obce Ležáky jsou k dispozici zde:






Něco od Romana pro ilustraci.

6 komentářů:

  1. Toš trenér se závazně hlásí taky!!! Penízky dodám na tréninku hned jak se tam objevím. Současně se chci ostatních účastníků zájezdu zeptat, jestli by soushlasili s účastí 3 mých známých z řad studentů, z nichž jeden je potápěč a další 2 by se jeli rekreovat. Ještě mi nic závazně nepotvrdili, ale zájem by udajně byl. Jen se ptám jestli by se případně vešli, nebo jestli je mám odkázat na samostatné ubytko.

    OdpovědětVymazat
  2. No a je nás už 12náct, už to vypadá slibně! Tak jen dát dohromady penízky (6tKč) a jedem. Já si za sebe myslím, že dalšimi znamými potápkami a jejich doprovody na ubytování není problém. Chalupa má několik oddělených ložnic a když se zapojí do dění tak jen dobře. Jen na vysvětlenou - ubytko stojí á 250Kč/osoba/noc a chce to se přihlásit aby Pavel s Mišou nevyužili volnou kapacitu pro někoho jiného tak jak můžou.

    OdpovědětVymazat
  3. Jistě,že se mohou nahlásit i další osoby,na chatě je jeden pokoj šestilůžák,dva pokoje třílůžáky,v chodbičce rozkládací sedačka. Dole v jídelně jsou také možnosti na rozložení. Počepičtí říkají,že se tam vleze až celkem 19 osob-je to ale trochu naknop....podle mne. Kdyžtak lze domluvit stanování.Nadšených je lidí z našeho klubu dost,uvidíme kolik projeví opravdový zájem zaplacením zálohy,což je podmínkou rezervace. Jarka

    OdpovědětVymazat
  4. Mohu potvrdit,že jsem vybrala zálohu od všech přihlášených osob-Helleři 2,Ocelovi 2,Vicenecovi 3, Turečkovi 3, Královi 4. Ihned v sobotu po bazéně jsem posílala echo mail na Leštinku,ještě se mi neozvali. Přesto doufám,že se ubytování zadaří a Klub potápěčů Zábřeh na Moravě vyrazí na víkendový pobyt.....Jarka

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, od dalsich 3 zajemcu mam uz zalohu 200 Kč od kazdeho, plus pribyla do expedice i moje Paja a od te mam zalohu taky. Tzn.: Dalsi 4 členové vypravy!!!
    Jeste me zajima jak je to s placenim toho ubytka, jestli se plai jen ten srub jak celek (6tKc) nebo plati kazdej zvlast ... 250Kc na den. Jestli to bude jako celek tak penizky od lidi navic spadnou asi do klubu nebo ne?

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já to vysvětlím. 6tKč jsme museli složit jako rezervaci na blokování chaty. Na místě se z toho zaplatí 12x á 250Kč/den. Ostatní už jsou navíc, ale platí se také od osoby. Pouze vybraná záloha je rezervace místa. Ta by padla pouze v případě zablokování místa a neúčasti na Leštince. To abyste se neporvali před chatou o místa. Kdo přijede na blind bude mít to co zbyde. Když bude náhradník tak snad penízky předá, ale to je už je o domluvě. Klub z to nebude mít žádný zisk, ale taky žádnou ztrátu!
    Howgh (skončil jsem s dechem)

    OdpovědětVymazat

Klub potápěčů Zábřeh - kontakt

KLUB POTÁPĚČŮ ZÁBŘEH na Moravě, IČO: 65496523 Kontaktní adresa:  Petr Tureček - předseda, Šternberská 1275, 783 91 UNIČOV, m: 721103894, 6...