úterý 13. listopadu 2012

Bazénové treninky po prázdninách

Dotaz: Máš zájem a možnost se aktivně účastnit "navic" tréninku 8.12. - Mikulášská.  Piš do komentářů či mailu možnosti a zájem. 

Rozpis termínů tréninků pro přítomné zde: 15.9., 22.9., 6.10., 13.10., 20.10., 3.11., 17.11.1.12., (8.12.), 15.12.
Doplněno 11.9.: Vážené kolegině a kolegové potápky.
Tuto sobotu 15.9. v 8:oo měl být první potápěčský trénink KPzábřeh, jak píšu níže. Jelikož mi do současné doby nikdo z vás oslovených členů nepotvrdil aktivní účast či neúčast ani přečtením mailu, musím předpokládat že o bazénové potápko v počtu alespoň 10 kousků nemáte zájem(Olda Trunečka ANO). To mě mrzí, ale nedá se s tím nic dělat, nutit vás nemohu. A abych jel 30km tam a zpět a byl na bazénu sám s Oldou, tak to fakt nemusíme. Tak až bude zájem, tam mi dejte vědět (blog, mail, SMS). Do pátku dopoledne je bazén zamluven, po poledni trénink pro nezájem a bez kladné odezvy bohužel zruším. Takže se mějte pěkně.
Bazénové treninky KPZabřeh po prázdninach začínají poprve v sobotu 15. 9. Předtím je odstávka bazénu po sezoně !!! Čas začátku treninku bude 8:oo, Sraz bude zase 5 minut předem. Prezentace vašich prázdninových aktivit po tréninku i potapkových bude vitána. Treninky budou pořadany pouze za podmínky přihlašené účasti 10 členů a alespoň jednoho trenéra či pomocníka. Zatim než se vzpamatujete z prázdnin, budeme chodit v září a řijnu 1x za 14 dní. Takže rozpis na září a říjen je na 15.9., 29.9., 13.10., 27.10. Nový členové i staronový jsou vítáni, ale prosím nevoďte např. rodiny na vykoupání bez domluvy a pouze na jeden trénink (kazí to morálku). Děkuji !! Zdraví Petr Tureček, turda@raz-dva.cz, 721 103894, 605 292 835

13 komentářů:

  1. OK, s tréninky budeme počítat.
    Termíny předáme také Jitce a Jirkovi.
    Účast ještě potvrdíme.
    Zdeněk + Verča

    OdpovědětVymazat
  2. Já se bohužel v sobotu na náš první trénik nedostavím a proto se také omlouváme.S potvrzením jsem vyčkávala do poslední chvíle.Voda mi moc chybí a proto se také chodím sem tam potrápit i sama.Tak se zatím mějte Renča.

    OdpovědětVymazat
  3. potvrzuji účast na tréningu těchto osob:
    Zdeněk, Verča + Matýsek a také Jitka + Jirka.

    Zdeněk

    OdpovědětVymazat
  4. Změnil jsem termíny tréninků. Jsou tam ještě ale další svátky, tak to pravidelně sledujte, hlašte se či odhlašujte. Budeme se muset domlouvat pravidelně. Oldovi dám vědět.

    OdpovědětVymazat
  5. Na trénink 22.9. se nahlásili 3x Královi, 2x Turečci, Renča snad s mládeží a Hellery? a Viceneci asi v plné sestavě. Možná přidou i noví zájemci alespoň o plavčo.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojte všichni, nakonec dorazíme na trening i tuhle sobotu (22.9.). Tesim se na Vas :-)

    OdpovědětVymazat
  7. 6.10. Trénink platí. Hlašte si účast.

    OdpovědětVymazat
  8. 6.10.2012-Královi asi všichni dorazí. Jarka

    OdpovědětVymazat
  9. Viceneci zrovna nahlasili také účast 5+2hosté (noví členové), já přijedu sám ale taky hlásím nového člena. tak už se na vás těším. ps: aktualita dne: na Hranické propasti doložena nová technikou dosažená hloubka 373m nejhlubší zatopené propasti světa.

    OdpovědětVymazat
  10. Co ta zoufale malá účast na treninku 13.10., který byl navíc na vaši žádost. To jste byli všichni jen na volbách?

    OdpovědětVymazat
  11. Učast na treninku zatím: Já, 3 osoby Královi, Za Viceneci Zdenek, Mata, Verča, Jitka a Jirka. Omluva: Marcela - školení. Na 50% Honza, Pája a Honzík - nachlazení. A kdo další?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Václav se omlouval z důvodu pracovních povinností a Olda asi stále marodí (nevím).

      Vymazat
  12. 8.12. by se mohli zůčasnit Královi a Turečci. Tak zatím je nás málo. A ostatní mlčí !

    OdpovědětVymazat

Velikonocni ponor 24 - Vykleky

Ahoj potápky. Už by jsme mohli vyrazit ven k otevřené vodě. Chtěl bych tě vyzvat k ůčasti na ponoru na lomu Výkleky a to v termínu buď v NE ...