neděle 30. srpna 2015

Grodek 30.8.

Pěkný výlet za potápkem jsme si dali na poslední neděli prázdnin. Krásný den, pěkná teplá voda, fajn parta (Honza, Jirka, Jiřík, Petra, Zdenek, Marcela, Petr) byli zárukou super ponoru na lomu Grodek-PL. Lom jsme prošmejdili křížem krážem, vše si užili, potkali na dně lomu bagry, parník i lopaty bagrů. Fajn závěr sezóny. Foto je tu. V komentářích jsou postřehy ostatních účastníků.
  

4 komentáře:

  1. Ahojte, freediveři si to taky náramně užili, podívali jsme se na odčerpávací jímku v nejhlubší části lomu, je tam mostek a trubky, ale viditelnost zde klesá, asi se tam kumuluje kal. Taky jsme navštívili bagr, parník a lopaty. Voda měla na hladině skvělých 21°C a v hloubce jsem naměřil cca 19°C, i přesto byla voda nádherně modrá a viditelností 8-10 metrů. Prostě paráda a už se těším na další akci na této lokalitě!

    OdpovědětVymazat
  2. Musím jen souhlasit, na lomu Grodek jsme byli s Jiříkem (našim) poprvé a zážitkově se to blížilo potápění v moři. Takže velké díky Honzovi, že ho pro nás "objevil".

    OdpovědětVymazat
  3. Také musím souhlasit, za "bublinkáře" - potápko výborné, celých 44 minut, viditelnost dobrá, Během malé lekce podvodní navigace jsme prošmejdili oba bagry, potopený parník, lžíce, úkryt střelmistra....
    Foto mám a bude.
    Dík Honzovi za dobrou volbu.

    OdpovědětVymazat
  4. Vsem dekuji za chvalu a jsem rad, ze se Vam tam libilo. Lokalitu objevil a upozornil me na ni Peta Heller, ja uz jsem jen zorganizoval akce 😀, takze podekovani smeruji i na Petu!

    OdpovědětVymazat

Klub potápěčů Zábřeh - kontakt

KLUB POTÁPĚČŮ ZÁBŘEH na Moravě, IČO: 65496523 Kontaktní adresa:  Petr Tureček - předseda, Šternberská 1275, 783 91 UNIČOV, m: 721103894, 6...