sobota 21. května 2016

Zákaz použití neklubového materiálu

Ahoj všichni. Upozornění pro všechny. Po jednání s vedením bazénu vyhlašuji následující:
V rámci našich klubových tréninků mají všichni účastníci od nejmladších až po seniory včetně ZAKÁZÁNO používat při tréninku jiný než klubový a vlastní materiál. Jedná se tedy o veškeré vystavené i uskladněné desky, plovací pomůcky, kruhy atd. které jsou majetkem bazénu nebo plaveckého oddílu. Poučte o zákazu i své ratolesti a hosty, cena náhrady za případné poškození je vysoká a šla by k tíži každého jedince. Klub potápěčů Zábřeh není schopen a ochoten ji nést. Zákaz platí i na zakrývání mřížek ventilace neklubovými deskami a komu je chladno doporučuji použití neoprénu, tak jak to dělám já. Tréninky přemístěte do hlubší části.
 za KPZ předseda klubu Petr Tureček

2 komentáře:

  1. No, to je nepříjemné, ale budeme se muset dle toho zařídit. Mám tedy dva dotazy: Nepořídíme nějaké pomůcky do klubu ? A pokud ano, je možné se domluvit s vedením bazénu na jejich uložení v prostorách bazénu? P.

    OdpovědětVymazat
  2. Vlastní pomůcky máme, ZdenekV. vozí pravidelně 5 kusů středních desek, skladem jsou další menší, taky 5 kusů, mohu je vozit v případě zájmu či někomu předat. Petr s Renatou někdy vozili vlastní kruhy. Sám se snažím koupit drobné pomůcky na vyhledávání, ale zatím jsem na ně netrefil. Já bych to viděl na dokoupení sady kruhů a zatím vše vozit.
    Uložení na bazénu lze do budoucna řešit, ale k tomu bych viděl dodat označený regál nebo bednu. V šatně situaci chlapi hned řešili, ale nic není zadarmo a o vše je třeba se starat a jsme tam jen 1x za týden.

    OdpovědětVymazat

Klub potápěčů Zábřeh - kontakt

KLUB POTÁPĚČŮ ZÁBŘEH na Moravě, IČO: 65496523 Kontaktní adresa:  Petr Tureček - předseda, Šternberská 1275, 783 91 UNIČOV, m: 721103894, 6...