neděle 4. srpna 2019

Sinai 2019

AKCE je zrušena bez náhrady.
Přeji krásný den všem vyznavačům pod a vodních sportů, musím se přiznat, že už mi trochu chybí to sluníčko a modré slané moříčko. Tak jsem probral mailové odkazy ze všech možných příspěvků, a jdu zjistit, kdo by zase příští rok vyrazil za teplem. Pro rok 2019 bych se chtěl zastavit v Sharmu, kde jsme byli s některými výletníky již minulý rok. Termínově bych navrhoval stejný termín jako letos, tzn 3 a 4 týden v září. Viz níže posílám hotýlek, kde se mi moc líbí cena i termín. Další budu přidávat. Potřebuji do 7.1.2019 vědět případné zájemce, abych měl vyjednávací pozici třeba pro ještě lepší cenu. Momentální plánovaný odlet na Sinai je pondělí 17.9. Návrat 1.10. Loni se odlet ještě o jeden posunul. OtaS. -774945405
Protože Otík posílal mail v období vánoc, chápu, že se mohl zatoulat mezi tisíce přání a taky zrovna nemusela být doba o přemýšlení nad dovolenkováním :-)
My tedy chceme na podzim opět nasát sluníčko...... takže plánujeme opět Egypt, tentokrát v letovisku, kde jsme byli poprvé a kde byla tuna korálů, rybek, dobrého jídla i pití, sluníčka a skvělého odpočinku :-) 
Zkuste tedy mrknout a kdo bude mít zájem, dejte prosím obratem info, po té už chceme zájezd dojednat, abychom chytli nějakou pěknou cenu, počet míst atd.
Přeji krásný den všem HJ -774765437, jahodova.sy@seznam.cz

1 komentář:

  1. Zájem by byl alespoň z mé strany, ale přemluvte Marcelu ať si nebere dovolenou v únoru a nesedí doma.

    OdpovědětVymazat

Velikonocni ponor 24 - Vykleky

Ahoj potápky. Už by jsme mohli vyrazit ven k otevřené vodě. Chtěl bych tě vyzvat k ůčasti na ponoru na lomu Výkleky a to v termínu buď v NE ...