neděle 31. března 2019

Letní soustředění Leštinka

Od loňského roku jsme připravovali klubové soustředění na známém lomu Leštinka v termínu směřovaném na první víkend v srpnu tj. od pátku 2. 8. do neděle 4. 8. 2019. Na lomu došlo v současné době ke změně správců a majitel na náš termín přislíbil celý lom na soukromou akci (svatbu). Takže mám pro vás prozatím info: že Leštinka 2019 - NEBUDE. Jelikož náhradní termíny (před či po) většině nevyhovují, tak ani v náhradním termínu. Hledám místo na soustředění někde jinde v původním termínu. Až budu něco vědět o náhradním programu, info dodám. SLEDUJ blog! Zvažujem náhradní Rumchalpu - Kumburský Újezd nebo Lom Jesenný, kde je ale kapacita jen 16 míst + stany a karimatky s spacákem,  lomjesenny.cz , stranypotapecske.cz/lokality/jesenny . 
V současné době to vidím na lokalitu Rumchalpa.cz, kde je ještě volné ubytování na náš termín. Ubytování je zatím zamluveno. Chci požádat všechny potenciální účastníky o vyjádření souhlasu obratem zde nebo ústně Yakartě či mně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Klub potápěčů Zábřeh - kontakt

KLUB POTÁPĚČŮ ZÁBŘEH na Moravě, IČO: 65496523 Kontaktní adresa:  Petr Tureček - předseda, Šternberská 1275, 783 91 UNIČOV, m: 721103894, 6...