úterý 25. ledna 2011

Foto z Leštinky - leden 2011

Ahojky potápko - trochu tě chci nalákat!
S laskavým dovolením Romana Vyroubala - autora fotek, ti dávám k náhledu jak krásně je v lednu na Leštince. A taky si přestav, jak tam bude pěkně v létě až tam pojedeš na klubové soustředění. Bohužel v lomu tam zrovna teď zahynul samostatně se potápějící potápěč (zpráva o nehodě pro poučitelné je na SP http://www.stranypotapecske.cz/). Je nám to všem líto, ale tebe to nemůže určitě odradit, neboť na rozdíl od něj se ty určitě potápíš se spolehlivým buddy a s platnou licencí. Hlavně NIKDY SÁM !!!


Ještě odkaz na Romanovi stránky kde je toho na koukání víc: http://pod-hladinou.webnode.cz/. A pochval mu to! Móc se snaží.

Zdraví Petr

3 komentáře:

  1. To jsem netušila,že je takový umělec.Jsem dost překvapená že má na ty obrázky takový cit.Důkazem jsou taky ocenění.....Romane fakt pěkné.
    Renata

    PS: v sobotu 5.2. se Ocelovi omlouvají,ale nedorazí.Budem se těšit na příště.Ahoj R.

    OdpovědětVymazat
  2. Paradni fotky, to cumim jak puk ... jen tak dal!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný Romane. Pokud se budeš chtít zlepšovat v podvodní fotografii, nebo jen tak se mrknout co dál, tak se zkus podívat na stránky Vaška Krpelíka www.vaclavkrpelik.com (sice fotí převážně landscape, ale teď na kurzu v Dahabu se mu dařilo i pod vodou - viz https://picasaweb.google.com/turecek.vladimir/Dahab2011#
    Ostatně i ostatní mohou zkouknout pár fotek z tepla egyptského Dahabu

    OdpovědětVymazat

Velikonocni ponor 24 - Vykleky

Ahoj potápky. Už by jsme mohli vyrazit ven k otevřené vodě. Chtěl bych tě vyzvat k ůčasti na ponoru na lomu Výkleky a to v termínu buď v NE ...