středa 9. února 2011

Kurz Freedivingu - Dahab 2011

Jako každoročně jsem koncem ledna zavítal do egyptského Dahabu a pokoušel se z dýchavičných lidí během pár dní udělat freedivery. U někoho úspěšněji (déle a hlouběji), u někoho méně, avšak fotky hovoří za vše. Parádně jsme si to užili. Strach z protestních akcí v Káhiře nebyl nikterak znatelný, takže dovolená s kurzem a příjemně teplým počasím kolem 25 - 30°C nás dokonale odpoutal od všedních starostí mrazivých dní. Fotky najdete na https://picasaweb.google.com/turecek.vladimir/Dahab2011#
Tak koukejte a kochejte se, myslím, že tentokrát ty fotky stojí za to :-) Vláďa

2 komentáře:

  1. Super fotka i fotečky na picasu a facebooku. Je vidět, že jste si móóóc užili. Fotografovi (Vaškovi) skládám velkou poklonu. A taky i závidím. Protože se říká: "Lepší vidět než slyšet." V tomto případě: "Lepší zažít než vidět na fotce." To se to dávají výkony s takovou šikovnou safetydiverkou. A taky se pochlubte nějakými výkony. Někde jsem četl, že Veronika vzala nový Elios už do 30m. Tak co je na to pravdy? he,he.

    OdpovědětVymazat
  2. To víš, Verča je šikovná - to bude asi tím neoprenem. Teď má 5mm a od té doby, co ho měla poprvé ve vodě, nechce na sebe 3mm dát. Výkony Verča 30,5m, já nic extra nedával - jen relaxáky 30 až 35m a statiky jen tak na lehnutí bez kontrakcí, něco přes 3minutky.
    Jinak 3 začátečníci kurzisti dali 32m (dokonce i jedna holka!!!), kluci co byli podruhé nebo potřetí tak 37 - 40m. Daník tam dal 51m - takže ještě na tom taky není tak špatně :-)
    Taky jsem přemýšlel na příští rok si dát kurz u Umberta, uvidíme jak to všechno bude pokračovat.
    Vláďa

    OdpovědětVymazat

Klub potápěčů Zábřeh - kontakt

KLUB POTÁPĚČŮ ZÁBŘEH na Moravě, IČO: 65496523 Kontaktní adresa:  Petr Tureček - předseda, Šternberská 1275, 783 91 UNIČOV, m: 721103894, 6...