pátek 8. června 2012

Předprázdninové info - VH

Ahoj Potápky. Tak jen telegraficky:
Zítra 9.6. máme podle plánu poslední bazénový trénink. Takže ho koukejte využít, ať jste na otevřenou vodu připraveni. Kdyby byl eminetní zájem alespoň 10 lidí tak lze bazénově trénovat i za 14 dní. Ale proč, času bylo dost přez zimu a na lomech už to jde bez rukavic. PS: Byl jsem se kouknout na lomu Váňkův, Vycpálek a Výkleky a všude voda parádní, poslední excelentní, opravené parkoviště, přístup a hlavně zatím žádní koupači (kaliči).
Po tréninku uděláme malou schůzku (VH), tak s tím časově počítejte.
Jarka vybírá zálohu na Leštinku, tak přihlášení vemte si peníze (á 500Kč) a ostatní se rozmyslete a přihlašte.
Čekám na podnětné návrhy a podvodnické plány na prázdniny. Snad nezůstane jen u Leštinky.
Mimo jiné oprašte své potápěčské kartičky a mrkněte do Looboků, jak to bylo naposled.
Kdo má zájem něco na poslední okamžik spravovat tak se ozvěte, budu objednávat sady O-kroužků, tak se lze přidat. Bubliny pod vodou fakt příjemně překvapí! 8-)
Lahve jsou a budou po testech. Stačí jen odsevisovat kompresor a nafoukat.
Na bazén snad vezmu malé překvápko. Tak čím mě překvapíš ty???
Report: Výkony jsou ke shlédnutí viz: http://potapeni-zabreh.blogspot.cz/2010/09/zaznamenane-vykony-clenu-kpzabreh.html . Ukončeny bazénové tréninky. Ahoj na otevřené vodě a po prázdninách. Pěkné potápko a hlavně bezpečně dolů i nahoru.

6 komentářů:

  1. Ahojte, Leštinku máme zamluvenou na víkend 10.,11.,12. srpna. Zatím se přihlásilo 8 lidí. Jmenovitě: Mates,Verča,Zdeněk-Marcelka,Petr-Martinka,Jarka,Karel. Zálohu za tyto přihlášené budu posílat v pondělí na účet Počepickým-tedy 4000,- Kč. Pokud neobsadíme srub celý, tedy 12 lidí-budou s námi ve srubu i jiní potápěči. S tím do toho jdem,bohužel se nás víc nepřihlásilo.
    Také doufám,že vyjde i jiné potápko o prázdninách.... Jarka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, na treninku se ted opet neukazu, bo zustavame v Opave, ale hlasim 2 lidi na Lestinku - Honzik a Paja.

    OdpovědětVymazat
  3. Čau potápky,
    na tréning hlásím plný počet osob, i babičku a Jirku...

    Na Leštinku Zdeněk + Verča + Matýsek.
    Doufáme, že se nás přihlásí i víc!!!


    Zdeněk + Verča

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jen rekapitulace Leštinky. Přihlášeno a zaplacena záloha: Vicenecovi 3x, Turečci 4x, Královi 4x + 2x tj. 13x. Záloha min. 6tKč je pohromadě. Tak Štípárna na Leštince je naše. Můžou se samo přidat i další do max. kapacity 19 lidí. Snad se to vše povede.

    OdpovědětVymazat
  5. Na tréninku plaván výkon s lahví 0.3L o počátečním tlaku 200barr (Renata 140barr) do nuly "0". Výkony jsou ke shlédnutí viz: http://potapeni-zabreh.blogspot.cz/2010/09/zaznamenane-vykony-clenu-kpzabreh.html . Ukončeny bazénové tréninky. Ahoj na otevřené vodě a po prázdninách. Pěkné potápko a hlavně bezpečně dolů i nahoru.

    OdpovědětVymazat
  6. Peníze na Leštinku 6000,- byly přeposlány na účet Počepickým a tím máme srub na víkend 10.-12.8.2012 pro sebe. Takže se těšme, bude zase skvěle....Jarka

    OdpovědětVymazat

Velikonocni ponor 24 - Vykleky

Ahoj potápky. Už by jsme mohli vyrazit ven k otevřené vodě. Chtěl bych tě vyzvat k ůčasti na ponoru na lomu Výkleky a to v termínu buď v NE ...