neděle 18. srpna 2013

Leštinka 2013

Doplněno: Přidány fotky od "účastníků zájezdu" a komentáře po akci!!! Foto od Zdenka na Uschovna: http://www.uschovna.cz/zasilka/MASBN7AP6MFWWJS9-BS7  do 9.9.
Nové informace o Leštince2013: termín 16 - 18. 8. 2013, aby se mohli učastnit i ti co v původním termínu budou u velké vody. Lokalita - žulový lom u Skutče, příjezd přez Skuteč, Skutíčko, Leštinku, až na konec obce a pak 300m lesní cestou, do navigace GPS: 49°50'28.406"N, 15°58'24.658"E. Zatím máme zamluveno u Počepických 10 míst ve Štípárně, kapacita 12-19 míst. Jen na vysvětlenou pro ty co zapoměli čí ještě neví, když nás nebude alespoň 12, přidají nám asi další nájemníky a tím zablokují možnost využít celou chatu jen pro KPZ. Na potápěčské soustředění mohou jet s námi i doprovody, plavci i freediveři (diverky). Pojedeme od pátku do neděle, ale není podmínkou.  Pouze potápko taky není podmínkou, v okolí lomu je mnoho zajímavých pamětihodností: obec Ležáky, hrad Rychmburk a Košumberk, rozhledny, Žižkův stůl a šance, včetně dalších krásných lomů atd. Více o lomu a okolí: www.lestinka.cz ( u Počepických kam jedem) a www.lestinkalom.cz/ (u Boržíků). Je tam veškeré info, fotky i videa. Na cestě se domluvíme, ale většina trefí poslepu. (Jarka kontrolně oslovila Pavla Počepického na Leštince s požadavkem  na víkendový pobyt 2.až 4.srpna na srubu ŠTÍPÁRNA. Jedná se o 10 lidí. Tady je odpověď: O víkendu 2- 4.8 je na Leštince Thajský víkend. Kapacita je už dost omezená a bude tam asi hodně rušno. Pokud chcete Šťípárnu, pak je ještě volný víkend 19-21.7. a 26-28.8. v srpnu je ještě OK víkend 16 - 18. 8. napiš co by vám víc vyhovovalo. Pokud s tím termínem už nemůžeš pohnout, napíšu vás tam, ale určitě nebudete sami.)
Žádám tedy všechny členy, ať se obratem v komentáři nebo mailem přihlásí s počtem zůčastněných osob. Následně bude Jarka do konce dubna vybírat zálohu 500Kč/osoba (na chatu je potřeba vybrat 6tKč).
Doplněno: Dnes jsme narychlo nečekaně byli potápět na Leštince (ranní rozhodnutí) a mohu hlásit, že pohoda jako vždy. Potkali jsme nečekaně plno i vám známých tváří. Voda teda žádný moře :-( , dole ve 18m jen 10stC, ale ryb plno včetně těch velkých (štika, sumec, candát a kapři) . Kolečka jsme dali v klidu dvě. Noris nás z břehu kontrolovala, až si udělala bebino na pacině a kulhala.
Kdo by chtěl jet taky někdy o vikendu ať se nějak (blog, mail) ozve. Možno je po dohodě i v týdnu.
Na závěr apeluju a upozorňuju všechny, hlavně Králi: I na Leštinku není správné použít starý (víc než 3 měsíce) vzduch. Po dohodě včas vyměním nebo znovu nafoukám. Nešetřete na svém zdraví. Nepoužívané lahve i material neprodleně vracejte na sklad.
Teď bych chtěl nejradší od všech účastníků srpnové "Leštinky2013" odpověď na otázku od majitele leštinky Pavla Počepického, zda nechceme vyměnit Štípárnu za Kovárnu. Důvodem je že v sobotu bude oslava v areálu + tráve. Výhody - větší klid, nově postaveno včetně interieru, samostatné socialky. Nevýhody - není přístřešek, dál na potápko, není kuchyň ale ohřev není problem. Slíbil jsem určitě odpověď prostřenictvím mne či Jarky. Za nás říkám radši zůstat u Štípárny.

20 komentářů:

  1. Královým určitě nepasuje termín 19.-21.7, protože máme dceru na táboře. Ostatní termíny jsou velice diskutabilní, protože nevím, jak mi vyjdou v práci vstříc-ohledně celého volného víkendu zrovna o prázdninách,kdy má mnoho kolegů dovolenou. Bude to risk. Jarka
    Musíme to probrat v sobotu na bazéně skupinově.

    OdpovědětVymazat
  2. Čau,

    U Vicenců nejvíc pasuje termín 16 - 18. 8. to by jsme mohli přijet všichni. V ostatních termínech zatím Verča nemá dovolenou (ale možná ji mít bude....:-)
    Více v sobotu

    Zdeněk + Verča

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    pro mě jsou všechny termíny O.K.
    Zítra sportu zdar,
    Vašek.

    OdpovědětVymazat
  4. Turečci se závazně hlásí 2x. Petr a Marcela

    OdpovědětVymazat
  5. Královi taky pojedou 3x určitě. Doufám,že se někde najdou další 2 osoby, abychom srub obsadili celý. Máme ještě dost času na rozmyšlenou.... Jarka

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojte hlasim 2 podvodniky na Lestinku, termin 16. - 18.8. je pro nas super budem rozpotameni z HR. Tesime se pocitejte s nama

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojte. Na Leštinku je již přihlášen ideální počet 12 lidí, kteří se touží potápět-nořit-plavat-kochat se okolím-lenošit-bavit se.... Každý si vybere svoji oblíbenou činnost. Také záleží na počasí.I pro letošek objednávám slunečno a teplo. Na přelomu dubna a května budu posílat platbu na účet Počepickým, tudíž vybírám peníze za pobyt. Osoba na 2 noci 500 Kč.Zdenek Vicenec již za svoji rodinu zaplatil 1500 Kč - 3 osoby. Václav mi to asi přepošle na účet-2 osoby.Královi 3 osoby-také téměř zaplaceno. Takže během dubna očekávám platbu od Tureček Petr plus Marcelka.Také od Tureček Honza plus Pája. Termín 16,-18,srpna rok 2013 PLATÍ.
    PS: Už se těším a jdu překontrolovat zaprášenou potápěčskou výbavu.... Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Platíme obratem, a pozdravuj pavouky v automatice!!!

      Vymazat
  8. Takže už zaplatila rodina Turečkovic-Petr, Marcelka, Honza a Pája. 4 kusy-2000 Kč.Koncem dubna budu pobyt na Leštince platit Počepickým přímo na účet. Už se mi ozvali a také se na nás těší....Jarka

    OdpovědětVymazat
  9. Kompletně všichni mají zaplacenou Leštinku- Václav mi přeposlal na účet 1000 Kč. Celkem přeposláno Počepickým 6000 korun jako záloha na srub Štíparna na lomu Leštinka. Jarka

    OdpovědětVymazat
  10. Královi jsou taky pro původní verzi na srubu ŠTÍPÁRNA.

    OdpovědětVymazat
  11. To je dobře, my taky Štípárnu, napíšu tedy Pavlovi jak jsem slíbil.

    OdpovědětVymazat
  12. Za Zdenka s Verčou: Tak jsme s Verčou skoukli na webu fotky Kovárny, hezký, ale vzhledem k tomu, že tam není žádný posezení před chatou by jsme se raději přiklonili k variantě Štípárna.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojte, taky jsme pro Štípárnu, nebudem si to dobrovolně komplikovat

    OdpovědětVymazat
  14. Letošní Leštinka se vydařila, jsem rád, že jsme se tam sešli a že jsme spolu strávili hezký víkend pod vodou i nad vodou.

    OdpovědětVymazat
  15. Čau všichni,

    letošní Leštinka byla fajn, počasí také, jsme oba s Verčou rádi, že jsme se takto všichni sešli.

    Zdeněk

    OdpovědětVymazat
  16. Za nás Turdy letošní Leštinku a všechny účastníky jen a jen chválím. A velké těšení na příští rok. Snad si ještě uděláme čas na nějaké ponoření i jinde. I přez horší vodu bylo mnoho zážitku pod vodou, nad ní, ve dne i v noci. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Opravdu se dařilo a o zážitky nad vodou i pod vodou nebyla nouze.

    OdpovědětVymazat
  18. Za Ocelovi i Hellerovi skvěle prožitá sobota, počasí vyšlo, nádechy super, ale nejvíc se mi líbí ta reklama na neopreny Pegaso :)

    OdpovědětVymazat

Klub potápěčů Zábřeh - kontakt

KLUB POTÁPĚČŮ ZÁBŘEH na Moravě, IČO: 65496523 Kontaktní adresa:  Petr Tureček - předseda, Šternberská 1275, 783 91 UNIČOV, m: 721103894, 6...