pátek 1. ledna 2016

Mikuláš a závody

Ahojte potápníci, jak jistě víte, v sobotu bude Mikulášský trénink!!! Co to znamená???
1) Vstup na bazén pouze v Mikulášské, Andělské, Čertovské nebo nějak Vánoční masce! Mikulášská bude taková, jakou si ji uděláme a co si přineseme pro kamarády, občestvení povoleno :-). Ale je lepší se nasnídat už doma a ochutnávku nechat až po bazénu.
2) Hlavní čert "trenér" si prověří, jestli jste byli tento rok hodní a pořádně jste trénovali!
3) Zahájíme opět SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍHO SKOKANA - tzn. největší zlepšení výkonu od minulé sezóny v našich tradičních disciplínách: dynamika s ploutvemi, dynamika bez ploutví, statická apnoe, plavání na 100 metrů volným způsobem. Soutěž vyhodnotíme na nejbližší valné hromadě, takže nějaký čas na zlepšování výkonů máte, ale ne zas moc!
4) Jooo veškerou výstroj s sebou - maska, šnorchl, ploutve, neopren, brýle, noseklip, malé ploutvičky, desky na plavání, zátěžák atd. - budeme se věnovat přípravě na statiku a dynamiku, ale hlavně budeme výkonovat!
5) Závod o nejlepšího skokana je vyhlášen s věcným oceněním. Závodní podmínky budou zveřejněny před začátkem. ps: snaž dodržet i soutěžní protokol, tj. po výkonu během 15s max. 3x nádech, sundání masky, signál OK a "Jsem v pořádku" či "I am OK"
Výchozí výsledky jsou zde , průběžné tady níže dle abecedy, na závěr dle pořadí.
Jméno                  /STA(m:ss) / DYF(m) / DNF(m) / body /
Adamcová Petra                    / 50m /      / + 0.0
Adamec Jiří               2:21  / 50m / 30m /  +10,6
Tureček Honza                    / 120m /        / + 6,0
Vály Michal.                         / 60m /        /  +0.0

Žádné komentáře:

Okomentovat

Klub potápěčů Zábřeh - kontakt

KLUB POTÁPĚČŮ ZÁBŘEH na Moravě, IČO: 65496523 Kontaktní adresa:  Petr Tureček - předseda, Šternberská 1275, 783 91 UNIČOV, m: 721103894, 6...