čtvrtek 25. února 2010

Informace o pronájmu bazénu v Šumperku !

Ahoj členové KP Zábřeh a hosté.
Povedlo se mi získat po jednání s vedením bazénu Šumperk nové informace o možném pronájmu bazénu v Šumperku. Více informací bude na schůzce (VH kterou tímto svolávám) řádných členů KP Zábřeh po plaveckém tréninku (9.oo-11.oo) na bazénu v Mohelnici v sobotu 27.2.2010 tj. v 11.oo v bistru tamtéž,. Pro odsouhlasení financí pro řádný provoz klubu a případný pronájem bazénu je potřeba vaši maximální účast na VH! Tak jen ve zkratce to základní.
Pronájem bazénu v Šumperku Klubem Potápěčů Zábřeh je možný za stejných podmínek jak loni, tj. 700Kč (běžná cena je 2x tolik!) za dvě dráhy na dvě hodiny od 8.oo do 10.oo před veřejností a to i při pronájmu jedenkrát za čtrnáct dní (může být i každý týden, dle našich finačních možností a zájmu) a může začít při našem zájmu už od 6.3.2010 včetně. Možná je plná plavecká, freediverská i potápěčská výbava členů klubu potřebná k zdokonalovacím tréninkům. Současně jsou k dispozici dvě společné šatny, sprchy a vybavení bazénu. Podmínkou pro pronájem je POUZE úzká spolupráce těch co mají zájem o pronájem (celého klubu) na jarní přípravě venkovního bazénu (tj. odpracovat si 3x čištění a uklid). Výše ročního příspěvku na pronájem bazénu se odvíjí od zájmu členů klubu a při plné účasti všech (cca 22) členů klubu může být do cca 700Kč, při polovičním zájmu logicky 1400Kč atd.. Při vyšším počtu zájemců (členů) by samozřejmě mohl být příspěvek i nižší.
Tak se pořádně rozmyslete, připravte se na trénink i na VH. Uvítám už diskusi všech členů i nových zájemců o členství už tady a teď. Pozvěte též i nové členy! V sobotu je potřeba dojít konečně k závěru a umožnit společné fungování klubu. Veškeré další informace o činnosti a financování klubu se dozvíte na VH samozřejmě jen za podmínky, že bývalý předseda Pavel Bednář přeloží zprávu o činnosti a finnancování za rok 2009 a předá KP Zábřeh (přislíbil termín 20.2.!?). novému vedení klubu. Po VH členů budou podány informace i novým zájemců o potápění. Formu na trénink a náměty na VH sebou! Pamatujte: Jaký si to uděláš, takový to máš!Těším se jako vždy na vás všechny.
Petr Tureček, turda@raz-dva.cz, tel. 721 103 894

4 komentáře:

  1. Ahoj, tak to je supr, že se to všechno někam hýbe. Jen bych chtěl upozornit, že částka výše uvedená je pouze za pronájem. V sobotu na VH by měla být také dojednána částka jako poplatek za členství v klubu, např. bez možnosti pravidelného navštěvování bazénu a tréninků.
    Každý si prosím rozmyslete, co od klubu chcete, co očekávate, ale na druhou stranu, co jste ochotni a schopni přinést a dát - teď nemyslím jen materiální, ale především duševní hodnoty. Zkuste jen pro začátek aspoň odpovědět na mail, byť s ním nesouhlasíte, ale ať adresát ví, že jste jej vůbec přečetli.
    Chápu, že ne každý může být pravidelě na tréninku a já nejsem výjimkou, ale tak zkusím aspoň napsat mail nebo SMS (úkol na 30 vteřin).
    Myslím, že jako klub ještě máme nějaký potenciál, tak ho využijme. Přece nechodíte na tréninky na bazén jen kvůli tomu, že to je o 10kč levnější než klasický vstup na bazén, nebo snad ano?
    Jinak se omlouvám za svou sobotní neúčast, mám jisté povinnosti v Praze. Ale vězte, svědomitě se připravuji na letní sezónu ...
    Zdraví Vláďa

    OdpovědětVymazat
  2. Petře-získáváš od nás velkou pochvalu do žákovské knížky za dobře vyjednané podmínky. Přicházíme tedy k téměř hotové věci-jenom si odsouhlasit tréninky a finance. Těšíme se všichni na sobotní plavání a VH. Jarka sro.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, na VH ani na trénink tentokrát nedorazím, ale s našima jsem všechny výše uvedené informace probral, takže mají můj hlas ve všech rozhodnutích a budou případne hlasovat za mě. Je vidět, že je možné vyjednat, dohodnout a zařídit téměř cokoli. Teď bude důležité, abychom se možností, které jsme chtěli a které nám klub je schopen nabídnout (všichni je znáte), chopili a začali je využívat na plný pecky.
    ZDAR a držím palce ať všechno klapne co nejlíp ALE SNAŽME SE!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Čau,samozdřejmě potvrzujeme účast helouš i já a jako pokladní chci dát dohromady předešlí rok.To je výzva na Pavla ,aby nezapoměl přivést doklady,pokladnu atd...
    Jinak, také pochvala pro Petra,že máme opět ""pevnou půdu pod nohama"".R.

    OdpovědětVymazat

Klub potápěčů Zábřeh - kontakt

KLUB POTÁPĚČŮ ZÁBŘEH na Moravě, IČO: 65496523 Kontaktní adresa:  Petr Tureček - předseda, Šternberská 1275, 783 91 UNIČOV, m: 721103894, 6...