pátek 26. února 2010

SOUTĚŽ !!!


Vyhlašujeme soutěž o nejzajímavější PLAKÁT Klubu potápěčů Zábřeh. Plakát by měl samozřejmě ukazovat, že jsme klub potápěčů, měl by být výrazný a zajímavý, měl by zahrnovat název, nějaký kontakt  a případně nějaké motto. Při návrhu vlastního výtvoru můžete použít fotky z bazénů a klubových akcí, ale hlavně byste měli použít vlastní fantazii a důvtip. Formát ani velikost plakátu nejsou nijak omezené, to znamená, že ho můžete vytvořit v jakémkoli programu na PC nebo jen na papíře. Autor vítězného plakátu bude samozřejmě odměněn a jeho výtvor bude následně použitý k propagaci a k reprezentaci našeho klubu. Zúčastnit se může a měl by každý člen Klubu potápěčů Zábřeh!!! Soutěž uzavřem po Velikonocích.
Vymýšlejte, tvořte a budem se těšit na vaše díla :-D
P.S. Vpravo máte první návrh pro inspiraci

10 komentářů:

  1. Pište, kdo se zúčastní ať víme s kým můžem počítat ...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,nevím co vás to osvítilo,ale zrovna včera jsem přesně myslela na to samé.Nebylo to zrovna formou soutěže,ale měla jsem nápad, že by jsme se měli nějak prezentovat a dát světu vědět, že tu jsme.Takže doufám, že se zůčasní co nejvíce lidí.Nejsem tedy graficky a technicky zdatná, ale určo s tím něco udělám.Těšte se co s toho vyleze.R.

    OdpovědětVymazat
  3. Ze mne nevyleze nic co se plakátu týče. Leda...

    OdpovědětVymazat
  4. To Renča: s tou prezentací klubu se určitě musí něco udělat, takže jsem rád, že to vidíme stejně :-) Taky zkusím nějakej plakát navrhnout, i když nevím jestli se můžu zúčastnit, když jsem tu soutěž vyhlásil ...

    To Jarča: Tak zkus zaúkolovat svoje ratolesti Káju a Marinku. Nebo zkuste vymyslet a vytvořit něco dohromady s celou rodinou, je to jen hraní s fotkama třeba v programu malování... :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pro Honzu: Jóó, když jsi to vymyslel tak budeš muset jít příkladem ! Stejně to zatím vypadá,že jsem v tom sama.Vezmu pár fotek,nůžky,barevnej papír,ale ty pracuješ v programu,což já jaksi neumím.A vzhledem k tomu,že se zatím nikdo nehlásí v tom musíš něco podniknout.

    A čerství pan inženýr Pavel B. se taky hlásil nebo co? Už teď je natěšen jak bude po Zábřehu vylepovat plakáty....Tak dotoho Pavle, už kreslíš?

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký brašule, to bude těžké překonat - fakt suprová fotka :-) Gratulace

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Honzíku,
    to není fér,protože zrovna na této fotce co jsi sem dal,jsme s malým pracovali.A překvapivě to máme stejné(žlutý nadpis a adresa).
    Nápady mi bereš jak se říká z ruky.Takže teď musím vybrat něco nového,aby jsem se neopakovala.
    Zatím čau R.

    OdpovědětVymazat
  8. To bylo jen pro inspiraci, abyste se kdyztak meli ceho chytit a ani to neni hotovy, takze na ni klidne dal delejte ... sem rad ze aspon nekdo neco vymýšlí :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj soutěžící. Tak já se budu taky snažit něco vyplodit. Malá nápověda pro ostatní: zkuste třeba ztvárnit vaší představu toho co od potápění v klubu čekáte vy, či chcete společně s ostatními zažít. Honzovi se to navrhuje, když měl celou soutěž v hlavě a teď už jen tahá výsledky. Tak chutě do toho!

    OdpovědětVymazat
  10. HALO HALO Velikonoce jsou za námi takze se nám krátí cas na tvorbu plakátů. Poslední plakáty do souteže přijímám na následujícím tréninku v Šumperku (17.4.2010). Spechjte, tvorte at máme z ceho vybírat ...

    OdpovědětVymazat

Klub potápěčů Zábřeh - kontakt

KLUB POTÁPĚČŮ ZÁBŘEH na Moravě, IČO: 65496523 Kontaktní adresa:  Petr Tureček - předseda, Šternberská 1275, 783 91 UNIČOV, m: 721103894, 6...